Група Маестро

Илија Филиповски

Виолина

Кирил Митоски

Вокал

Војче Петрушев

Хармоника

Гаврило Дуковски

Ударни инструменти

Љупче Ѓоргиев

Клавијатури и вокал

Александар Тренкоски

Кларинет и саксофон